woensdag 3 augustus 2016

Wolwinkel van Jeanet Jaffari-Schroevers in Arnemuiden

Gister ben ik met 3 andere dames naar Arnemuiden geweest. We gingen naar het winkeltje van Jeanet van de blog "Blij dat ik brei".


Het was erg druk daar, het leek wel of iedereen spontaan wilde gaan handwerken met het regenachtige weer. Maar het was ook heel gezellig. Christel (van mijn vorige bericht, van het breien) wilde haar strengen sokkenwol graag overzetten naar "cakes" en heeft dit heerlijk in alle drukte staan doen. Ik heb nog een paar mooie bolletjes garen gevonden en kan ook weer aan de slag. Nadat we nog een foto gemaakt hebben met z´n allen, zijn we terug naar ons vakantieadres gegaan.

In het midden (met de geblokte blouse) staat Jeanet. Ik sta links van haar, achter haar staat Christel. Rechts naast Jeanet staat Jacqueline (ook een haakster) en achter Jacqueline staat Ploos (een breister).

Als je in de buurt bent van Arnemuiden, zou ik zeker eens bij Jeanet aangaan.

Groetjes,
Monique 

2 opmerkingen:

  1. Lag Arnemuiden maar iets dichterbij, dan ging ik er zeker vaak even langs. Om al die mooie garens te bewonderen en te kopen.

    Fijne vakantie, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt de moeite om bij Jeanet te passeren en je wordt er altijd vriendelijk ontvangen. Ze heeft dan ook een massa keuze aan wolletjes, je gaat nooit met lege handen naar huis. Ik was er al vaker op bezoek, echt de moeite.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen