zaterdag 8 juni 2019

Een nieuw haakproject

Eindelijk is de verbouwing van onze woonkamer ongeveer klaar! Eindelijk heb ik weer een plekje om te zitten en aan mijn haakwerk te werken. De verbouwing heeft ruim 2 maanden geduurd. Ik vond dat het tijd werd voor een nieuw haakproject. Ik heb al een half jaar geleden mijn oog laten vallen op de Persian Tiles, Eastern Jewels deken. Hoe gaaf is die!
Omdat mijn man vorige week geopereerd moest worden en ik lang moest wachten in het ziekenhuis en omdat de verbouwing ongeveer af is, had ik besloten dat ik het project nu wel kon bestellen.
De kleuren van het garen vielen me wel wat tegen, lang niet zo helder en diep van kleur als op de foto, maar ja.... Vorige week maandag ben ik vol goede moed begonnen aan de eerste "tile" van de deken. Nu heb ik 'm af. Het is groter dan ik had verwacht. Ondanks de donkerder kleuren vind ik 'm wel leuk geworden.Dit "lapje" is degene links boven in de hoek.
Op naar de volgende....
 
Fijn weekend,
Monique

2 opmerkingen:

  1. Jammer als kleuren zo anders blijken te zijn dan op je beeldscherm. Voor mij reden om garen alleen te kopen in winkels, niet via het internet. Ik vind je eerste Tile wel erg mooi geworden!

    BeantwoordenVerwijderen