zondag 13 april 2014

Nog veel te doen

Mijn man heeft een tijdje terug gevraagd of ik voor het afscheid van een collega een bungelknuffel kan haken. Natuurlijk wil ik dat doen. Alleen komt er altijd van alles tussendoor, zodat ik tegen dat de knuffel af moet zijn nog veel te doen heb.

Hieronder zie je hoever ik ben. Het wordt een duizendpoot in aardetinten (het is maar net hoe je de knuffel noemt). Morgenavond moet ie af zijn. Dus........... vandaag gaan we haken.

 

8 opmerkingen:

 1. O, dat is ook heel mooi! Ik ben van plan om hem in verschillende groentinten te maken als de bungel klaar is waar ik nu mee bezig ben; alleen nog de vleugeltjes van een allerschattigst lieveheersmeisje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O, en vergeet je niet een foto te maken voordat je duizendpoot handjes gaat schudden? Ik ben wel benieuwd naar het eindresultaat ;-)

   Verwijderen
 2. Mooie kleurencombinatie. Ben alvast benieuwd naar het eindresultaat. Uit welk haakboekje komt dit patroon?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal zeker morgenavond een foto maken en die hier laten zien. Ik ben nog ver van huis dus ik ga nog even verder haken. Morgenavond in elkaar zetten en hopen dat ie mooi wordt.
  Het patroon is uit mijn boekje "Bungelknuffels haken".

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd of het gelukt is. Mijn eerste 2 bungels zijn inmiddels af: http://mwlbyangelique.blogspot.nl/2014/04/lekker-bungelen.html Ik vond ze erg leuk om te haken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Angelique, ja mijn rups is klaar. Enne ik heb even op je blog rondgeneusd. Leuke bungels heb je gemaakt en een mooie quilt. Het lieveheers-beestje is ook mijn favoriet. Ik ga je blog in de gaten houden, leuk.

   Verwijderen
 5. hallo.
  wat een leuke bungelrups.erg mooi gemaakt.
  GRt corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi, en een super boekje. Ik heb die in mijn haakboeken collectie zitten.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen