zondag 23 november 2014

Give Away

Ik ben al een tijdje aan het bedenken dat ik ook wel een keer een Give Away wil doen.

Ik heb al bijna 100 volgers en dat vind ik helemaal super. Welkom allemaal en wat leuk dat jullie mijn blogberichtjes willen lezen. Verder blog ik al bijna 1 jaar dus ook dat mag gevierd worden.

Daarom wil ik twee volgers blij maken met een patroon van mij. Jullie kunnen een keuze maken uit de patronen op mijn site: www.amigurumihaaksels.nl


Dit is wat je moet doen:

* Ben je volger, plaats dan een reactie en geef aan welk patroon je voorkeur heeft.
* Ben je nog geen volger, wordt dan volger en geef in een reactie aan welk patroon je voorkeur heeft.
* Doe dit uiterlijk 30 november.
* Een linkje plaatsen mag.

Op maandag 1 december maak ik de 2 winnaars bekend!

Fijn weekend,
Monique

16 opmerkingen:

 1. Wauw wat zijn je patronen leuk! Heb inmiddels je boekje aangeschaft.ze zijn leuk om te haken. Mijn voorkeur gaat uit naar de prinses! Die vind dochterlief vast erg gaaf!
  Succes! Groetejs Scraffy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat al bijna 100 mensen je gevonden hebben, maar dat moeten er nog veel meer worden, dus ik ga zo een link plaatsen, misschien helpt het ;-)
  Wat een gave give away! Nou, ik hoef echt niet na te denken welk patroontje ik zou willen winnen, ben namelijk stiekem een beetje verliefd op je tovenaartje <3
  Volger ben ik al een hele tijd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig, ik heb je boek aan de Sint gevraagd :-) De koe is favoriet en volger ben ik al een tijdje. Doei

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk. Ik doe graag mee voor 1 van de dieren en laat me verrassen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alles is leuk maar mijn kleinzonen zijn fan van draken. Dus.....de bungeldraak. Was net een paar dagen volger van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke actie! En op naar de honderd, ik zal een linkje op mijn blog zetten. Je boekje heb ik gekregen van de moeder van mijn buurvrouw, maar ik ben helemaal verliefd op je minbungels! Ik ga voor het mini-feestvarkentje!
  Groetjes,
  Akkelien
  debreimeisjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk!! Volger ben ik al een tijdje en al je patronen vind ik leuk!! Maar als ik door de ogen van mijn kids kijk, dan denk ik dat de bungelmuis de favoriet is!!
  Groetjes Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke give-away! Ik doe graag mee voor het tovenaartje. Je boekje heb ik al in huis, dus dat maakte de keus iets gemakkelijker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik doe graag mee met deze leuke give-away. Ik vind het lieveheersbeestje erg schattig en zou graag het patroon winnen. Groetjes Geertje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Volger ben ik al en je boekje ligt al een hele tijd bij mij in huis. Heb er al veel plezier aan beleefd. Ik ga graag voor het patroon van het elfje.
  Ik zal nog een link plaatsen op mijn blog.
  Grtjs Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Volger ben ik al en een fan van je maaksels en patronen ben ik ook, dus doe ik heel graag mee en ik koos voor het patroontje van het lieveheersbeestje.
  Ik ga nog een linkje plaatsen op mijn blog.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo!! Wat een ontzettend leuke lieveheersbeestje! ! Mijn dochter (7) is er helemaal verliefd op! Het patroon hiervan zou helemaal te gek zijn!! Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En als ik de gelukkige ben die dit schattige patroontje mag winnen, dan ben ik nu wel ingelogd om een reactie te krijgen... :)

   Verwijderen
 13. Wat een leuke give away. Ik doe mee. :-) Ik vind de tovenaar wel erg leuk. En ik denk dat mijn zoontje het daar helemaal mee eens zal zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi,
  Wat een leuke give-away !
  Je boekje heb ik al een tijdje, veel uit gemaakt ! Je minibungels zijn hier ook al van mijn naald gevlogen ! ;^)
  Ik vind nu je bungelprinses wel een uitdaging !
  Je hebt wel weer erg leuke patronen bedacht de laatste tijd ! Komt er misschien ook weer een keer een boekje uit van je ? ;^)

  Haakgroetjes,
  Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nog op de valreep een berichtje! Al een tijdje volg ik je blog en toevallig net de bungelrups als kraamkado gemaakt. Wat een leuk projectje! Het zal ook zeker niet het laatste bungelknuffeltje zijn wat uit je boek gemaakt gaat worden!
  Wat nog op het verlanglijstje staat is de bungelfee, dus mocht ik de gelukkige zijn dan is dat patroon zeer welkom!

  Veel haakgroetjes,
  Kirstin

  BeantwoordenVerwijderen