zaterdag 10 januari 2015

Mega bungel varken

Op de basisschool van mijn kinderen hebben ze elk jaar "Actie Adoptie". Actie Adoptie is een actiedag waarop de kinderen geld inzamelen voor een 5-tal goede doelen, oa. Stichting Thembalethu.
De actiedag is altijd ergens in mei. Nu ga ik samen met mijn zus knuffeltjes haken die tijdens de actiedag verkocht kunnen worden. De opbrengst is dan voor Actie Adoptie. Ik heb de klas van mijn jongste dochter gevraagd of die restjes garen en lege glazen groentepotten kunnen verzamelen. De eerste lading garen heb ik al ontvangen. Het is dan bekijken wat je krijgt en wat je daar van kunt maken. Er zat roze acryl in, dit was natuurlijk prima voor een bungelvarkentje. Doordat het garen best dik was, heb ik met haaknaald 4 gehaakt en dan krijg je natuurlijk een mega varken. Leuk hé.
 
Hieronder zit het mega varken, naast het "gewone" bungelvarken en daarnaast zit het mini bungelvarkentje.

Groetjes en een fijn weekend,
Monique

7 opmerkingen:

 1. Fijn dat jullie meedoen met zo'n goede-doel actie en je krijgt vast genoeg materiaal om vanalles mee te maken. Succes!
  Je megavarken vind ik superleuk!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi stel, die drie varkentjes naast elkaar!
  Succes met de actie!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk om zo 3 verschillende maten te zien van het varken,hihih ik wens je veel succes met de actie!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, de bungelvarkentjes! Succes met de actie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor jullie leuke reactie. Ik heb vandaag de eerste haaksels afgegeven op school en de kinderen vinden ze helemaal geweldig. Het gaat helemaal goed komen met de actie.

  BeantwoordenVerwijderen