zondag 22 november 2015

Zeemeerminstaart / deken

Ik heb het de laatste tijd erg druk. Dat gaat voorlopig ook niet minder worden want we krijgen deze week de sleutel van ons nieuwe (oude - 1966) huis. De komende paar maanden ben ik dan bezig met verbouwen en als dat een heel eind achter de rug is, met verhuizen. Voordat het zover is dat je ook daadwerkelijk kunt starten met een verbouwing heb je al veel denkwerk moeten doen. Vandaar dat mijn hoofd de laatste tijd ook niet echt bij het haken was (hypotheek regelen, verzekeringen regelen, offertes aanvragen bij bouwbedrijven, keukenzaken bezoeken, badkamers uitzoeken enz.) Afgelopen week wilde ik toch weer eens haken, maar ik moest er eigenlijk niet al te veel bij hoeven nadenken en opletten. Toen heb ik mijn zeemeerminstaart weer voor de dag gehaald. Dat is gewoon stokjes haken en soms wat minderen zodat de staart het goede model krijgt. Ik ben alweer een aardig eindje opgeschoten. Misschien lukt het nog wel om de staart af te hebben voordat we gaan verhuizen.
Groetjes en een fijn weekend,
Monique

4 opmerkingen:

 1. Alvast succes met al die plannen, verbouwing en verhuizing!
  En mocht je toch weer eens wat te bloggen hebben, dan zie ik het vast!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pff, ja dat vergt veel energie, een verbouwing met aansluiend verhuizing. Heel veel succes ermee!
  Met die staart gaat het wel goed komen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plannen en heel veel werk voor de boeg dus. Normaal dat het bloggen er dan overschiet, net als het haken. Gelukkig heb je even weer je pen genomen en ben je weer lekker bezig met je zeemeerminstaart.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succesmet de verbouwing en verhuizing. Daar gaat veel tijd en energie in zitten. Na de verhuizing vind je vast weer tijd om te haken, te bloggen en zo meer.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen