woensdag 16 september 2015

Geduld

Hebben jullie dat ook? Heb je een prachtige bol garen gekocht waar een hele mooie kleurenovergang in zit en dan komt ie er niet uit in je haakwerk. Dan ben ik halfweg het lijfje en denk, dat blauw komt nooit. Ik ben dan zo ongeduldig dat ik een stuk garen er tussenuit knip in de hoop dat de kleurenovergang dan sneller in het haakwerk komt.
 
Je ziet 't. Je kunt precies zien waar ik er een stuk tussenuit geknipt heb en nog is er niet echt blauw in het lijfje te zien (en het lijfje is af).



Nu weet ik eigenlijk ook nog niet of ik dan toch maar aan het hoofd zal beginnen of eerst de armen en benen zal haken. Lastig inschatten welke kleuren er misschien ooit tevoorschijn zullen komen.
 
Groetjes van een ongeduldige,
Monique

4 opmerkingen:

  1. Haha,zo herkenbaar!Ik heb vaak -tig afgewonden bolletjes liggen.Bij zulke kleine poppetjes werkt het ook gewoon niet,tenzij je de hele bol verknipt!gr.frouwien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb ook al gemerkt dat de buitenkant van de bol altijd heel mooi verloopt van kleur, maar als je vanbinnen begint, je er altijd een groot stuk met een kleur uithaalt... jammer...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi monique,
    ik reageer maar even op je blog.... je had je opgegeven voor een test... echter je email klopt niet. Kan je nog een poging doen? Groet AmiFan
    ps. als dit het lijfje is is het mogelijk niet zo geschikt om met gemeleerd garen te haken.... dan zie je te weinig verschil. Of is het niet gemeleerd genoeg. als je dan catania color hebt is er veel vaker overgang en dus geschikter.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat overkomt me ook weleens hoor. Voor kleine dingen neem je best een heel kort kleurverloop als je snel resultaat wil hebben of gemeleerd garen nemen is ook een optie.
    Succes nog, rita.

    BeantwoordenVerwijderen