woensdag 25 maart 2015

W.I.P.

Laatst liet ik een aantal visjes zien, die ik gehaakt had voor Actie Adoptie. Nu ben ik over gestapt op inktvisjes. Per potje haak ik een inktvisje en een waterplantje. Mijn werktafel ziet er nu zo uit:

Grappig hé.

Maandag avond zag ik op Facebook zo'n ontzettend leuk idee langskomen:
Mermaid Me Blanket -- Crochet Pattern

Met 4 dochters, moet je dat wel maken. Dus gisterochtend meteen naar de winkel om garen te halen. Ik durf me nog niet aan de krokodillen steek of iets dergelijks te wagen. Dus ben ik begonnen met een staart van stokjes. Ik heb besloten dat ik de vinnen los haak en daarna eraan vast naai. Na een halve avond haken ben ik zover:
Het leukste van alles is, dat mijn dochters zich afvragen wat het gaat worden. Ze hebben al in mijn ontwerpschrift gespiekt om te kijken naar de naam boven het patroon, maar dat staat er niet. Ze denken nu dat het een muts wordt. Ik ben benieuwd of de staart/deken leuk wordt en of de dames er blij mee gaan zijn. Voor nu blijft het voor hen nog even een verassing.

Groetjes,
Monique

3 opmerkingen:

 1. Grappig idee inderdaad :-)
  Groetjes,
  Akkelien
  (debreimeisjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De inktvisjes zullen het ook leuk doen in een mini-aquarium :-)
  Die meiden van jou moesten eens weten! Dat wordt vast een hit :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof die inktvisjes, die gaan zeker succes hebben! En die staartdeken voor de meiden, als die eenmaal klaar is worden ze wild denk ik!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen