zaterdag 19 december 2020

Even geleden

Het is alweer even geleden dat ik iets geplaatst heb. Dat komt omdat ik het razend druk heb gehad met mijn nieuwe "oude" huisje. Eind oktober heb ik de sleutel gekregen, daarna 3 weken aaneengesloten geklust (naast het werk en mijn gezin). Vervolgens half november verhuisd, terwijl er nog niets af is. Maar we hebben in ieder geval weer ons eigen plekje om te zijn. Afgelopen maand elke dag verder geklust. De slaapkamers van de meiden krijgen al meer gezelligheid en ook de woonkamer is bijna af. 

Sinds deze week heerst hier in huis het corona virus en ook ik heb het nu te pakken. Afgelopen week heb ik me niet zo geweldig gevoeld, maar nu gaat het wel weer. Gisteravond ben ik dan ook op zoek gegaan naar mijn haaknaalden en garen en ............ ben eindelijk weer begonnen aan een haakwerk. Deze wordt voor op de slaapkamer van mijn jongste dochter.

Bij de vorige mandala vond ik het een eeuwigheid duren voordat de eerste kleurovergang kwam. Daarom heb ik nu eerst een groot gedeelte van de twirl afgerold. Hopelijk komt de kleurovergang nu sneller. Ik haak met haaknaald 2, maar weet niet zo goed hoe groot het patroon is. Wordt toch ook weer spannend.

Groetjes,
Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten